Hieronder treft u een korte persoonlijke omschrijving over een deel van onze klanten aan.

Installatie

[two_third] [list style=”list5″ color=”gray”] [/list] [/two_third] [one_third_last] [image size=”medium”]https://www.westaudio.nl/wp-content/uploads/2013/01/DSC_2054a.jpg[/image] [/one_third_last] [divider_advanced color=”#cccccc”]

Presentatie

[two_third] [list style=”list5″ color=”gray”] [/list] [/two_third] [one_third_last] [image size=”medium”]https://www.westaudio.nl/wp-content/uploads/2013/01/Jan-en-Jan-017.jpg[/image] [/one_third_last] [divider_advanced color=”#cccccc”]

Live

[two_third]

Onze specialiteit is weergave op een natuurlijke en eerlijke manier. Veeleisende klanten weten ons te vinden en daar zijn we reuzetrots op!

Wij hebben regelmatig opdrachten als Prom Nights, klassieke evenementen, koren en Openluchtspelen. Wij werken vast samen met het Symfonisch Blaasorkest uit Gaanderen.
[list style=”list5″ color=”gray”]

[/list]

Voor diverse bands leveren wij techniek op maat door het hele land.
Onderstaand een paar voorbeelden:

[list style=”list5″ color=”gray”] [/list]

Verder worden wij regelmatig benaderd door studenten van ARTEZ Popacademie voor de verzorging van techniek op hun praktijkexamen.
Een greep uit ex-studenten waar wij voor gewerkt hebben:

[list style=”list5″ color=”gray”] [/list] [/two_third] [one_third_last] [image size=”medium”]https://www.westaudio.nl/wp-content/uploads/2013/01/IMG_5230a.jpg[/image] [/one_third_last] [divider_advanced color=”#cccccc”]

Projecten

[two_third]

Voor custom audio-gerelateerde opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bouwden wij onder andere de vleugels voor Piano en Co uit high tech materiaal voor gewichtsbesparing en monteerden wij RGB led verlichting op accu in de Stepup Stage voor hetzelfde concept. Wij maken kabelsystemen, aansluitpanels en complete racks op maat. Ook op maat gemaakte luidsprekers, aangepast aan het interieur en passend in de beschikbare ruimte, behoren tot de mogelijkheden.

[list style=”list5″ color=”gray”] [/list] [/two_third] [one_third_last] [image size=”medium”]https://www.westaudio.nl/wp-content/uploads/2013/02/vleugel1.jpg[/image] [/one_third_last] [divider_advanced color=”#cccccc”]

Workshops

[two_third]

Voor ARTEZ Popacademie Enschede en ROC Sound&Vison in Arnhem verzorgden wij een Workshop Geluidstechniek toegespitst op live geluid.
Op tien basisscholen in Gemeente Montferland verzorgen wij in opdracht van Stichting Welcom in het voorjaar van 2013 maar liefst 18 workshops Theatertechniek, aangevuld met een praktijkmiddag in Theater Het Barghse Huus.

[/two_third] [one_third_last] [image size=”medium”]your image src[/image] [/one_third_last]